Warning: Undefined variable $picc in /home/laggose/public_html/wp-content/themes/seodr/template-simplehead.php on line 54

Stegpall Pro Classic Smal

Stegpall Pro Classic Smal

Trappstege Pro Classic, en stabil och rejäl trappstege i bästa kvalité. Trappstegen är tillverkad av robusta profiler av sträng-pressat aluminium. Profilens utformning gör stegsidorna greppvänliga samtidigt som de är riktigt stryktåliga.

Stegpall Pro Classic, en stabil och rejäl stegpall med 8 cm djupa steg på båda sidor.

Plattformen på Stegpall Pro Classic är 25×40 cm och har integrerade gångjärn som tillsammans med rejäla saxleder ger en stabil och vridstyv produkt. Hopfällbar för enklare transport och förvaring.

Stegpallens lite kompaktare mått gör att den passar dig som behöver en nättare produkt utan att tulla på kvalitén.

Art.nr

ABS202

ABS203

ABS204

Steg

2

3

4

Höjd hopfälld cm

54

81

108

Höjd till plattf. cm

45

70

95

Bredd cm

46

49

53

Djup cm

59,4

79,6

99,9

Vikt kg

4,0

5,5

7,5

Handledare i anodiserat aluminium

För ökad säkerhet och bättre arbetsmiljö kan med fördel dessa handledare monteras på Pro Classic trappstegar och lagerstegar. Handledaren kan även vinklas utåt för att ge mer plats när man klättrar eller står på stegen. Levereras styckvis i kartong. Infästningen i stegen är dock densamma, så om man önskar en handledare av annan längd är detta möjligt så länge stegens vagnstycke är längre än valda handledare.

Art.nr. GL1075 Handledare Pro Classic (rekommenderas till stegpall ABM 203-204)

Anodiserat skyddsräcke

Ger en bättre och säkrare arbetsmiljö. Skyddsräcke är enkelt att montera och minskar risken att kliva ner på fel sida. Den anodiserade ytan gör att räcket ej svärtar.

Art.nr. GL540 Skyddsräcke Pro Classic (rekommenderas till stegpall ABM) Art.nr. GL650 Skyddsräcke Pro Classic (rekommenderas till stegpall ABM)